János Eifert - Photographer

Archive for December, 1993

Ezúton értesítjük barátainkat, ismerőseinket és üzletfeleinket, hogy 10 éves sikeres házasságunkat és közös vállalkozásunkat felbontjuk… 1993. december 31.

Házasságunk felbontásáról értesítés, 1993.12.31.

Ezúton értesítjük barátainkat, ismerőseinket és üzletfeleinket, hogy 10 éves sikeres házasságunkat és közös vállalkozásunkat, közös megegyezéssel és egymás kölcsönös megbecsülésével felbontjuk. Értelemszerűen az E&J FOTÓSTÚDIÓ megszűnt, helyette JUNG ZSENI és EIFERT JÁNOS (EJ FOTÓSTÚDIÓ) külön-külön, mint önálló jogi személy létezik, egyenlőre a korábbi címmel, telefon- és faxszámmal. Ha változás lesz, majd közöljük.

Jung Zseni és Eifert János 

1993. december 31.

Boldog és sikeres Új Évet kívánunk! Zseni és János, 1993. december 15.

Jung-Eifert-1993-1994 Ezúton értesítjük barátainkat, ismerőseinket és   üzletfeleinket, hogy 10 éves sikeres házasságunkat, és közös vállalkozásainkat közös megegyezéssel és egymás kölcsönös megbecsülésével felbontjuk. Értelemszerűen tehát az E&J FOTÓSTÚDIÓ megszűnt, helyette JUNG ZSENI és EIFERT JÁNOS (EJ FOTÓSTÚDIÓ) külön-külön, mint önálló jogi személy létezik, egyenlőre a korábbi címmel, telefon- és fax-számmal. Ha változás lesz, majd közöljük.

 

Jung Zseni és Eifert János

 

 

 

 

 

Boldog és sikeres Új Évet kívánunk!

 

Zseni és János