János Eifert - Photographer

ECOVIS LAW FIRM BUDAPEST – Dr. Balogh Péter és Társai Ügyvédi Iroda, Budapest, 2007. március 22.

Dr-Balogh-Péter-ügyvéd-portréja Dr-Balogh-és-társai-detaile-06 Dr-Juhász-Andrea-ügyvéd Dr-Balogh-és-társai-detaile-07

Dr-Balogh-és-társai-detaile-05 Dr-Jean-Kornél-ügyvéd Dr-Balogh-és-társai-detaile-04 Dr-Járai-Gábor-ügyvéd

Dr-Várnai-Rupert-ügyvéd Dr-Maráczi-Zsolt-ügyvéd Dr-Balogh-és-társai-detaile-02 Dr-Balogh-Péter-ügyvéd-2007 Eifert János felvételei

Dr-Balogh-és-társai

Az ECOVIS LAW FIRM BUDAPEST – Dr. Balogh Péter és Társai Ügyvédi Iroda megbízásából fényképezek, honlapra és katalógusba. Igényes, elegáns és korszerű megjelenést terveznek, a klasszikus vizuális megjelenítést korszerű szinten, természetesen magas szinvonalú fotókkal. A tervező-grafikus Kelemen Benő Benjamin. Szokás szerint először informálódok, majd alaposan átbeszéljük a felhasználandó képek témáját, stílusát, és természetesen a méretezését. Írásos anyagot is kapok:

“Az ügyvédi irodát  Dr. Balogh Péter Róbert ügyvéd alapította 1991-ben. Jelenlegi jogi formájában 2002. január 1. napja óta működik. A kezdetektől tartó folyamatos fejlődés eredményeképpen az iroda mára több mint 20 munkatársat foglalkoztat. A jogászok munkáját 6 főből álló adminisztráció és 3 fős állandó jogi gyakornoki csoport segíti.

Az Ügyvédi Iroda 2005 júliusától a nemzetközi Ecovis hálózat kizárólagos magyarországi partnere, 2009-től az ECOVIS BUDAPEST magyar cégcsoport tagja.

Ügyfelek, szakterületek: Nemzetközi ügyfélkörrel is rendelkező ügyvédi irodánk teljes körű jogi-, és adótanácsadási, valamint az ECOVIS BUDAPEST cégcsoport további leányvállalatain keresztül könyvvizsgálati, könyvelési és bérszámfejtési, valamint üzletviteli tanácsadói szolgáltatást nyújt megbízói részére magyar, német és angol nyelven. Valamennyi jogi munkatársunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik az általános polgári jog, a társasági jog és a perbeli képviselet ellátása terén. Ezen túlmenően kollégáink szakterülete a verseny- és kereskedelmi jog, a munka- és biztosítási jog, a bankjog, a reklám- és az Internet-jog, a szerzői jog, az EU és a nemzetközi magánjog, a környezetvédelmi és a bányajog, valamint a családi jog. Munkacsoportokban gondoskodunk a követeléskezelés, a projektfinanszírozás, a vállalkozások összefonódása [M&A] és a cégátvilágítás, a vállalati outsourcing, valamint az ingatlan beruházások terén megbízóink ez irányú igényeinek kielégítéséről.”