János Eifert - Photographer

Fotótörténeti, technika történeti előadásom a Szókratész Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolában, az Újságíró II. osztály számára. Budapest, 2004. február 16.

2004.02.16.-Szokratész,-hal 2004.02.16.-Előadásom 

Fotótörténeti, technika történeti előadásom a Szókratész Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolában, az Újságíró II. osztály  számára (Budapest, 2004.  február 16.)

Mit is található az iskola honlapján? Nézzük: „A Szókratész nevet azért vettük fel, mert a nagy gondolkodó módszerei alapján tanítunk, vagyis minden tanulóból a maximumot kívánjuk kihozni oly módon, hogy közben élvezettel tanuljon és szeresse meg a szakmáját. Alapelvünk a minőségi oktatás, ezért nem véletlen, hogy svájci minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk és akkreditált felnőttképzési intézmény is vagyunk. Módszereink között nagy szerepet kap a gyakorlatiasság, a korszerű oktatási eszközök és tananyagok biztosítása és az informatika. Tantermeink napfényesek, kényelmesek és modern oktatástechnológiai eszközökkel felszereltek. Tanáraink a legkiválóbb elméleti és gyakorlati szakemberek, pedagógusok.”