János Eifert - Photographer

Kortárs Művészfotó kiállítás a Kerengő Galériában, Budapest, 2011. április 1 – 19.

Fény-képek-meghívó-web

Kortárs Művészfotó kiállítás a Kerengő Galériában
 
Fény-Képek címmel 2011.04.01-én  17.30-kor nyílik meg a FOTOOKTATAS.HU fotóiskola  Haladó Kortárs Művészfotó tanfolyam végzett hallgatóinak kiállítása.
A kiállítást Eifert János fotóművész és Imre Tamás fotográfus nyitja meg.
Nemzeti Táncszínház Kerengő Galéria, 2011. április 1 – 19.
Cím:  H-1014 Budapest, Színház utca 1-3
Nyitvatartási idő: Minden nap 13.00-18.00-ig, Előadás napokon 21.00-ig
 
A fotográfia szerteágazó, különféle témákat és műfajokat, a legváltozatosabb eszközhasználatot és technikát igénylő részeit – ha kreatív módon akarjuk alkalmazni – magas színvonalon kell elsajátítani. Fizika, kémia, geológia, csillagászat, anatómia, pszichológia, technika és esztétika, ember és környezete, teste és lelke, és még sok minden – bármennyire is meglepő megállapításnak tűnik – a fotográfiában fókuszál. Művészetként, tudományként, hitként, technikai eszközként, a kommunikáció eszközeként, vagy bármi más módon „használjuk”, a világ, benne önmagunk megismerésének eszközét jelenti.
A fotográfiai ismeretek magas szintjét segíti elsajátítani a FOTOOKTATAS.HU iskola, amelyet Imre Tamás  és Imre Anikó vezetnek, olyan tanárok közreműködésével, akik szakmájukat-művészetüket magas szinten gyakorolják.
A kiállítás képeit a Haladó Kortárs Művészfotó tanfolyamon, 2010-ben sikeresen vizsgázott hallgatók készítették, akik a fotóművészeti műfajok és témák széles választékát magas technikai-esztétikai színvonalon mutatják be.
A kiállítók névsora: Baki Zsombor, Bors Szilvia, Fülöp Ágnes, Horvai Mátyás, Imrei Tamás, Kovács Róbert, Müller Tibor, Nagy Georgina, Papp Szilveszter, Sudár Györgyi, Szilágyi Eszter, Takács Csaba, Terjék Judit.

www.fotooktatas.hu