János Eifert - Photographer

Lássuk a valóságot! Petschnig Mária Zita közgazdász és Kéri László politológus a Pallas Páholyban, Budapest, 2012. április 12.

Lássuk a valóságot! Petschnig Mária Zita közgazdász és Kéri László politológus a Pallas Páholyban, (Photo: Eifert János)

Petschnig-Mária-Zita, Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Kéri-László előad, Pallas-Páholy (Photo: Eifert János)

Böjte-József, Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Kéri-László-politológus (Photo: Eifert János) Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Eifert János felvételei

Petschnig Mária Zita közgazdász és Kéri László politológus a Pallas Páholyban (Photo: Eifert János) Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) Pallas-Páholy (Photo: Eifert János)

 Kéri-László-előadása, Pallas-Páholy (Photo: Eifert János) 

Lássuk a valóságot! Petschnig Mária Zita közgazdász és Kéri László politológus a Pallas Páholyban, Budapest, 2012. április 12.

Pallas Páholy – Klubháló Egyesület (1054 Budapest, Alkotmány u. 15.) Tel/fax: 311 80 27; Email: szerkesztoseg@klubhalo.hu     www.klubhalo.hu

 Meghívó

A MA-HOLNAP KÖZÉLETI KLUB ÚJ SOROZATA

LÁSSUK A VALÓSÁGOT! 2012 januártól – júniusig, havonta egy alkalommal.

2012. április 12 csütörtökön 18.00 órakor.

Helyszín: Pallas Páholy (1054. Budapest, Alkotmány utca 15)

Az estekre azokat várjuk, akik szeretnék tudni, hogy a „sokszínű” média jelentéseivel szemben, mi a valóság. Milyen is az a társadalom, amiben élünk valójában? Hogy alakul a jog világa, a gazdaságpolitika, a szociális helyzet, az oktatás ügye, az önkormányzatok talaákítása, a civil mozgalmak szerveződései, és mit eredményezhet az a kormányzati politika, ami meghatározza a történéseket, az életünket.

 Vendégünk: Petschnig Mária Zita közgazdász, Kéri László politológus

A beszélgetés házigazdája: Böjte József

 Aki kérdez az a közönség!

Félidejéhez érkezett a Fidesz kormány regnálása. A negyedik estre olyan vendégeket hívtunk, akik érdekes párhuzamos elemzést adhatnak a kialakult politikai és gazdasági helyzetről. A gazdasági szakember és a politikakutató olyan új összefüggéseket tárhat fel valóságunkról, amelyeket még végig sem gondoltunk, s talán valami reményt is felcsillanthatnak számunkra.

Mindkettőjük új kutatásaikról is szó lesz.

Az esten az esélyeinkről lesz szó, személyes és társadalmi értelemben is.

 Ajánlott: ha a google-ban a névre kattint, érdekes ismereteket nyerhet a két vendégről.

Kéri László: Elindulni – valamerre

mandiner.hu/…/20120229_keri_laszlo_elindulni_vala… – Tárolt változat

2012. febr. 29. – Elindulni – valamerre: Illúzió azt hirdetni és követelni, hogy térjünk vissza a 2010 előtti – állítólagosan – ideális, demokratikus állapotokhoz, …

atv.hu – Petschnig Mária Zita

atv.hu/cikk/video-20120323_petschnig_maria_zita2012. márc. 23.

Petschnig Mária Zita. Az Egyenes Beszéd műsorvezetője: Kálmán Olga