János Eifert - Photographer

Fotópályázat a JAZZ jegyében

JAZZ_fotopalyazat

Fotópályázat a Jazz jegyében

A SWING JAZZ KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY fotópályázatot hirdet, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a jazz értékeire, a Bánki Louis Armstrong Jazzfesztivál kulturális, művészeti és természeti élményeire, valamint a zene és természet kapcsolatára, amelyek a fotóművészet eszközeivel kerülnek megörökítésre.

Az Alapítvány a 2012. szeptember 3-ig beérkezett, szakmai zsűri által kiválasztott képekből kiállítást szervez a X. Louis Armstrong Jazzfesztivál színhelyén, 2013 júniusában, Bánkon továbbá a díjazott képeket bemutatják a fesztivál kiadványaiban, promóciós anyagaiban, internetes felületein.

A fotókat három kategóriában várják:

  1. Jazz
  2. Louis Armstrong Jazzfesztivál
  3. Jazz a kulisszák mögött

Minden kategóriában egy-egy díj kerül átadásra, egyenként 50.000 Ft értékben.

A legjobb összteljesítményt egy fődíjjal jutalmazzák, amely 3 nap – 2 éjszaka 2 fő részére a Tó Wellness Hotelben, Bánkon.

A Jazzfesztivállal egy időben, június 23-án szombaton megrendezésre kerül egy esemény – és koncertfotó workshop is,melynek keretében Eifert János fotóművész segítségével minden résztvevő betekintést nyerhet az esemény- és koncertfotózás rejtelmeibe.  

Bővebb információ a fotópályázatról, az alapítványról és a IX. Louis Armstrong Jazzfesztiválról: www.sjka.hu   www.jazzfesztival.hu

IX. Louis Armstrong Jazzfesztivál sajtóanyag:

http://www.jazzfestivalmarketing.com/bank2012/bank12-sajto.doc
www.jazzfestivalmarketing.com/bank2012/bank12-sajto.pdf

További információ:

Csege Klotild, szervező – Mobil: 06 30 515 0005 – E-mail:  contact@jazzfesztival.hu