János Eifert - Photographer

Egy író, egy fotós és egy színész dedikál. Kultúra.hu, 2012. április 20.

2012.04.20-Kultúra.hu

Egy író, egy fotós és egy színész dedikál

A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Kossuth Kiadói csoport standjánál pénteken többek között Biagio Russo és Eifert János is dedikál.

A Honnan jöttünk, kik vagyunk? kérdése évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget. Darwin teóriája és a Biblia teremtéstörténete mellett számos meghökkentőnek tűnő elmélet is napvilágot látott. Biagio Russo a sumer-akkád szövegek elemzésén indult el. Cáfolja a darwini elméletet, a Biblia történeteiről bebizonyítja, hogy már évezredekkel korábban is ismerték őket, és a megszokottól eltérő módon is lehet értelmezni. Az olasz szerző 14 órakor dedikál.

Eifert János nemrég megjelent, Képírás – Fotóakadémia című kötete megismerteti az olvasót a fotográfia műfajaival, részletes szakmai útmutatót ad a fényképezhető témákról és a hozzájuk kapcsolódó technikai tudnivalókról, elemzi a fotózás leglényegesebb tevékenységeit és ismereteit. A szerző mindezeket a szokványos szakkönyvektől eltérően az elmélet és a gyakorlat szerves egységében jeleníti meg annak érdekében, hogy az olvasók a „képírás-képolvasás” gondolkodást és kreativitást igénylő nyelvezetét a legmagasabb szinten sajátíthassák el. A szerző 16 órakor dedikál.

15 órakor Kulka Jánossal írathatjuk alá a BBC GoodFood gasztronómiai magazin áprilisi lapszámát.

(Kultúra.hu, 2012. április 20. –  http://culture.hu/main.php?folderID=887&articleID=325019&ctag=articlelist&iid=1  )