János Eifert - Photographer

Tripodcast 15. adás: Fél évszázad fotózás. Skype-interjú Eifert Jánossal, 2012. augusztus 22.

 
Tripodcast  2012.08.20-Tripodcast-15.-adás-Fél-évszázad-fotózás  

Itt a Tripodcast adáshoz a link:
http://sztyui.wordpress.com/2012/08/20/tripodcast-15-adas-fel-evszazad-fotozas/
Ezt kirakhatod a blogodra meg ide-oda…;-)

Üdv, Lénárt Gábor

On Sunday, August 19, 2012 at 11:37 AM, Gábor Lénárt wrote:

Itt vannak a kérdések amiket nagyjából leírtunk előre:
https://docs.google.com/document/d/1K0D1KqeDi_dFo6FCHdtj7zzc9vP7sQq4UxRcPWSclIE/edit
Akkor kettőkor Skype!

Üdv, Lénárt Gábor

Üdv! Lénárt Gábor vagyok Hódmezővásárhelyről! Én vagyok az,akivel csónakáztál mártélyon pár éve:)
Májusban a vásárhelyi könyvbemutatódon mondtam,hogy én és egy másik fotós, ketten csinálunk egy fotós témájú Podcast-et, Tripodcast néven, ami Magyarország egyetlen fotós témájú Podcast-je, és minden héten hívunk be vendégnek olyan fotósokat, akiknek nagyon tetszenek a képei, és nagyon inspirálnak minket. A behívott fotósokkal interjút csinálunk, és az ő stílusuknak megfelelő fotós témákról beszélgetünk.
Természetesen a te munkásságodat nagyon kiemelkedőnek találjuk, ezért gondoltuk, hogy behívnánk téged is vendégnek. Nem tudom emlékszel-e, de akkor, májusban, amikor személyesen megkérdeztem tőled, igent mondtál, viszont nem volt szó konkrét időpontról, tehát most kérdezném, hogy esetleg az eheti adásba jönnél-e vendégnek? Nem kell kimozdulnod a szobából, mindössze egy számítógépre, internetkapcsolatra, skype-ra, és egy mikrofonra van szükséged. A többit mi elintézzük:) Szóval az egész igazából egy Skype beszélgetés, amit felveszünk. Az adás nem élőben megy, megvágható, de törekszünk mindig arra,hogy ne kelljen megvágni. Lényeg,hogy a hallgatóság felvételről fogja hallani.
Kb 1órás az adás, és előtte kb 10perc alatt megbeszéljük az előre leírt kérdéseket, témákat, hogy miről fogunk beszélgetni kb.
Az adást mindig szombaton szoktuk publikálni, ami azt jelenti, hogy pénteken szoktuk felvenni, tehát a legideálisabb az lenne, ha ráérnél péntek folyamán valamikor, és meg tudnánk ejteni a felvételt.

Várom a válaszod, tisztelettel,
Lénárt Gábor