János Eifert - Photographer

Művészi aktfotó workshop Eifert János vezetésével 2014. február 16-án a MOHÁban

Művészi aktfotó workshop Eifert János vezetésével 2014. február 16-án a MOHÁban

Eifert Aktworkshop a MOHA-ban, 2014.02.16.

“Az emberi test, mint téma, telis-tele van képzettársításokkal, és ezek a képzettársítások akkor sem tűnnek el teljesen, amikor a test átváltozik művészetté. Még a legabsztraktabb akt is fel kell, hogy ébressze a szemlélőben az erotikus érzés valamilyen maradványát. Karunkba zárni egy másik emberi testet és egyesülni vele, ez a vágy alapvető része természetünknek. Mindazonáltal a műalkotás rengeteg erotikus tartalmat tud magába olvasztani. A X. századi India templomszobrai leplezetlenül magasztalták a testi vágyat, mégis jelentős műalkotások, mert érzékiségük szerves része filozófiájuknak. A biológiai szükségleteken kívül a meztelen emberi test az emberi tapasztalás más területeit is felidézheti: a harmóniát, az energiát, az eksztázist, az alázatot, a szenvedést. Az akt, mint kifejezési eszköz egyetemes és örök emberi érték tehát.-Eifert János”

Eifert János aktfotó workshopjával mi most csak a női test szépségét szeretnénk megörökíteni, a dekoratív formákat. A fotózás során az aktfotográfiába belevihető kreatív ötleteket, változatos pózokat mutatjuk be, mindezt szigorúan művészi formában. A munkánkat egy hatalmas tér és egy színházi környezet segíti.

A főszerep a női test szépségén, a mozdulatokon, részleteken és különleges művészi aktfotó hatásokon lesz!

Képzésünket azoknak ajánlom, akiknek nem csak az a fontos, hogy mit tanulnak, hanem azt is hogy kitől. Gyakorlatorientál képzéseink mindig kis létszámmal indulnak. Maximális csoportlétszámok: 8 fő.

Helyszín: MOHA  –  Modell: Gyöngyösi Zsófi

Mire is számíthatsz:

– izgalmas, kreatív trükkökre,
– változatos effektekre, színházi fényekre, hatásokra,
– egy csinos modell lányra Gyöngyösi Zsófi személyében
– rendkívül kreatív és tapasztalt fotóoktatóra.

Részvéti díj:

-23.000 Ft-január 20-ig!

-25.240 Ft – január 21-től

– 27.940 Ft – január 25-től

+ modelldíj kb. 3000 Ft amit a helyszínen a modellnek kell kifizetni