János Eifert - Photographer

REANIMATIO – Művészi aktfotográfia workshop – ESZTERGOM, 2014. augusztus 8.-11.

Eifert János: Akt tépett háttérrel, polaroiddal (1995)

2014.08.08-REANIMATIO-workshop-1 2014.08.08-REANIMATIO-workshop-2

Művészi aktfotográfia workshop

ESZTERGOM

Mentor: Eifert János fotóművész

2014. augusztus 8.-11.

A workshopnak egy különleges céllal meghirdetett és a napokban elindult nemzetközi művésztelep ad otthont. A REANIMATIO, azaz az újjáélesztés jegyében az alkotótelepre meghívott művészek a 4 hetes program ideje alatt, megadott témában különböző technikákkal készítik alkotásaikat. Az alkotófolyamat és az elkészült munkák célja pedig, hogy Esztergomban a Bazilika lábánál egy festői szépségű utcában egy elhagyott épület és annak terei életre keljenek és a ház, mint alkotás funkcionáljon.

https://www.facebook.com/reanimatioesztergom?fref=ts

Egy szűk fotográfus csapatnak egyedi lehetőségként most alkalma nyílt bekapcsolódni ebbe az alkotófolyamatba. A kreativitásáról híres kitüntetett fotóművész Eifert János mentori vezetésével, valamint nemzetközileg is elismert modellek segítségével te is leteheted kézjegyed ezen a különleges helyszínen és hozzájárulhatsz a ház újjáélesztéséhez. Azonban a workshop nem csak a helyszíne miatt egyedi és különleges, hanem ezúttal az elkészült képek legjobbjait egy héttel később a ház megnyitása alkalmából rendezett tárlaton a közönség is láthatja majd. Ugyanis a művésztelep záró programjaként a szervezők egy kortárs művészeti utcafesztivált rendeznek augusztus 19-20-án az esztergomi Pázmány Péter utcában, amely keretében megnyitják a művésztelepet a közönség számára.

Amit a workshop nyújtani tud:

− Naponta 2×3 óra intenzív művészi fotózás

− Egyéni és közös konzultációs lehetőség, képértékelés Eifert Jánossal

− Egyedi fő helyszín a művésztelep alkotói környezetében és különleges alternatív helyszínek (Kaleidoszkóp ház művészien kialakított terei és barlangterme vagy a Duna part Esztergom környékén)

− Kiállítási lehetőség a művésztelepen, illetve később a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeum Rondella Galériájában

− Kis létszámú, a kreatív alkotás lehetőségét és örömét biztosító csoportok (tervezett napi létszám 10 fő)

Modellek:

Müller Fanny

Gyöngyösi Zsófia

A kifejezetten jó hangulatú és rendkívül inspiráló környezetet kihasználva, célunk egy egyedien megfogalmazott és magas művészi értéket képviselő fotográfiai anyag megalkotása, ezért a workshopot tapasztalt, haladó fotósoknak ajánljuk. A helyek száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb jelentkezned és a workshop díjának kifizetésével bebiztosítani a helyed.

Gyere mind a négy napra és nem maradsz ki semmiből, de ha csak egy szabad napod van, akkor is szívesen látunk.

Workshop díja:

1 nap – 30.000 Ft

2 nap – 50.000 Ft

4 nap – 79.990 Ft

A workshop ára tartalmazza a modellek díjazását, így arra nem kell külön készülnöd, továbbá biztosítunk frissítőt (víz, üdítő, gyümölcslé), egyszerű snack-et (pl. pogácsa) és egy meleg ebédet. Díjmentesen rendelkezésre áll korlátozott létszámú hostel jellegű szálláslehetőség a szomszédos Kaleidoszkóp házban, de a közelben panziók is igénybe vehetők éjszakánként 5.000 – 10.000 Ft-os áron (igény szerint utána nézünk és segítünk a foglalásban).

Gyere, csatlakozz a csapathoz és legyél részese ennek az izgalmas programnak! Az élményt, a jó hangulatot és az egyedi alkotói lehetőséget garantáljuk! Jelentkezés után a fizetési feltételekről külön tájékoztatunk.

Jelentkezés:

reanimatioesztergom@gmail.com

06-30-377-0891