János Eifert - Photographer

A bitolai „Illinden Napok” Fesztivál keretében nyílt meg Eifert János fotóművész szerkesztette „Tánc a fotóművészetben” elnevezésű kiállítás a dél-macedóniai városban. Az ünnepélyes megnyitón beszédet mondott dr. Pintér Attila ideiglenes ügyvivő és a kiállítást befogadó bitolai Művelődési Központ igazgatója. Macedónia, 2012. július 27.

2012.07.27.-mfa.gov.hu-Bitola

„2012. július 27-én a bitolai „Illinden Napok” Fesztivál keretében nyílt meg Eifert János fotóművész szerkesztette „Tánc a fotóművészetben” elnevezésű kiállítása a dél-macedóniai városban. Az ünnepélyes megnyitón beszédet mondott dr. Pintér Attila ideiglenes ügyvivő és a kiállítást befogadó bitolai Művelődési Központ igazgatója. Az eseményre nagy érdeklődés mellett került sor, amelyen a helyi kulturális elit és a média számos képviselője jelent meg, és a helyi TV adó is tudósított az eseményről.

Nagykövetségünk és a Macedóniában is népszerű magyar fotóművész szervezésében létrejött kiállítás július 31-ig tekinthető meg Bitola központjában. Eifert János szerkesztette fotókollekció – a magyar kultúrát népszerűsítendő – a következő hónapokban több macedóniai városban kerül kiállításra, elsősorban rangos táncművészeti fesztiválokhoz kapcsolódva.”

Magyarország Nagykövetsége,

Szkopje, Macedónia

http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/MK/hu/Hirek/Bitola_120727.htm