János Eifert - Photographer

HOGYAN SZÜLETIK A KÉP? Eifert workshop a Studio99-ben, Nagymegyer, Szlovákia, 2016. május 14.

2016.05.14. Eifert workshop a Studio99-ben, Nagymegyeren

HOGYAN SZÜLETIK A KÉP?
Hogyan készítsünk sikeres felvételeket? Nézzünk példákat az ötlettől a megvalósításig. Mondhatjuk nyugodtan, a fotográfia nemcsak a pillanat művészete, hanem a gondolkodásé is. Az exponáló-gomb lenyomását napok, hetek, évtizedek tapasztalata, élményei, valamint felkészültségünk, tudásunk és gondolkodásunk előzi meg. Érzéseink, mondanivalónk megfogalmazása, “képbeöntése” nemcsak a pillanat műve. Mitől lesz jó egy kép? A témaválasztás, a felvételkészítés technikája, a képszerkesztés és kompozíció kimunkálása, beavatkozások a digitális labormunka során, és végül a kép megjelenítése (vetítése, nagyítása, nyomtatása, stb.) lényegesen befolyásolja a kép hatását. Ennek persze nemcsak technikai,hanem művészi, esztétikai elemei is meghatározók.
Hogy bebizonyítsam elméletemet, a résztvevők bevonásával portré, illetve zsáner-fényképezést rögtönzök, majd az elkészült felvételek feldolgozását mutatom be.
Szeretettel meghívunk minden kedves fényképész kollégát egy ingyenes fotós workshopra, amely Nagymegyeren a Studio99 fotóműtermében kerül megrendezésre.
Férőhelyek száma korlátozott így kérlek benneteket, részvételi szándékotokat előre jelezzétek!


info@studio99.sk
0950 451 723