János Eifert - Photographer

Vlagyimir Jirnov születésnapját ünnepeljük az Ade Pocska kertvendéglőben, Taskent, Üzbegisztán, 2008. október 26.

Napló, Üzbegisztán, 2008. november 26. b

Taskent, Jirnov születésnapját ünnepeljük, 2008.10.26.

Tashkent. Vologya, azaz Vlagyimir Jirnov születésnapját ünnepeljük az Ade Pocska
kertvendéglőben. (Vologya , akit Kínában ismertem meg, a TaskentALE fő szervezője,
egyébként kitűnő fotográfus, és egy kis cég, a MEDIALAND egyik tulajdonosa). Az ünneplők közt a családtagok, a barátok, Dasha, Marina, Viktor, Andrej, Naby és Gena, csupa kedves és jókedvű ember. Foglalkozásuk szerint grafikus, matematikus, menedzser, TV-szerkesztő és riporter, újságíró, fotóriporter.
Engem a hölgykoszorú kellős közepébe ültetnek (lehetnénk mind fiatalabbak), de úgy tűnik, én vagyok a “nagyra becsült” vendég.

Tashkent. Vologya, azaz Vlagyimir Jirnov születésnapját ünnepeljük az Ade Pocska kertvendéglőben. (Vologya, akit Kínában ismertem meg, a TaskentALE fő szervezője, egyébként kitűnő fotográfus, és egy kis cég, a MEDIALAND egyik tulajdonosa). Az ünneplők közt a családtagok, a barátok, Dasha, Marina, Viktor, Andrej, Naby és Gena, csupa kedves és jókedvű ember. Foglalkozásuk szerint grafikus, matematikus, menedzser, TV-szerkesztő és riporter, újságíró, fotóriporter.

Engem a hölgykoszorú kellős közepébe ültetnek (lehetnénk mind fiatalabbak), de úgy tűnik, én vagyok a “nagyra becsült” vendég.

(Lisa Horvath és Eifert János felvételei)