János Eifert - Photographer

TV-Spot készül a Fotokreativ.hu valós idejű On-line aktfotós tanfolyamhoz – Photo Balance Stúdió, Budapest, 2010. február 14.

TV-Spot-Eifert-fotózik-05 TV-Spot-Eifert-fotózik-03 TV-Spot-Eifert-Kurucz TV-Spot-Eifert-fotózik

TV-Spot-Eifert-fotózik-02 TV-Spot-Eifert-derítőlappal TV-Spot-02 TV-Spot-01

2010.02.14-Eifert-beállít

Budapest, Photo Balance Stúdió – http://www.photobalance.hu/ . Laczkó János és Kurucz Kálmán irányításával, Takács Endre stúdióvezető közreműködésével készül egy TV-Spot a V a l ó s   i d e j ű  O n l i n e   i n t e r a k t í v  AKTFOTÓS  t a n f o l y a m  bevezetése, megismertetése céljából. Beállítok, rendezek, és közben egy CANON 1Ds mark III professzionális fényképezőgéppel fotózom az akt-modellt, Patonay Katát. De hát mi is ez az árilis 1-én induló,  V a l ó s   i d e j ű  O n l i n e   i n t e r a k t í v  AKTFOTÓS  t a n f o l y a m?  Nem áprilisi tréfa, hanem rendkívül érdekes, korszerű vállalkozás. Ahogy az ötletgazda, Laczkó János megfogalmazásában, a Fotókreatív.hu weblapján –  http://www.fotokreativ.hu/?page_id=94 – olvasható: “Egy fotótörténeti, úttörő vállalkozás részesévé válsz a tanfolyam során. Eifert János fotóművész és Kurucz Kálmán fotográfus közreműködésével megtanulhatod az aktfotózás alapjait úgy, hogy nem kell emiatt Budapestre utaznod, mégis aktív részese leszel a tanfolyamnak és a workshopnak. A tanfolyam során az elsajátított tudást alkalmazhatod a gyakorlati fotózás során, ahol megkapod a stúdióban dolgozó CANON EOS 1Ds mark III (21 Mpixel felbontású) professzionális fényképezőgép teljes vezérlését távfotózás módban (REMOTE CAPTURE). A kezelését megtanítjuk Neked és ezután Te állítod be a kompozíciót, mikrofonod segítségével irányítod a modell beállítását és a fényeket, a számítógépedről pedig valós nézetben (LIVE VIEW) az élességet és mélységélességet, a záridőt, a blendét, az ISO-értéket, majd TE nyomhatod meg az exponáló gombot, így Te leszel a kép alkotója és Tiéd az elkészített extra felbontású aktfotó is.”

Eifert-akt-0186 2010.02.14-Eifert-fényképez Eifert-akt-1015

Eifert-akt-0152 Photo: Eifert János

V a l ó s   i d e j ű
O n l i n e   i n t e r a k t í v
AKTFOTÓS
t a n f o l y a m

EIFERT JÁNOSSAL
és

KURUCZ KÁLMÁNNAL
 
Modell: PATONAY KATA
 
Minden hallgató élőben – az interneten keresztül – vesz részt a tanfolyamon, a stúdiófotózáson, ahol teljesen valós kommunikációt folytathatnak valamennyi résztvevővel. A stúdiómunkát 3 élő videóképen keresztül követhetik végig és a vizsgaképeket egy CANON 1Ds mark III professzionális fényképezőgép valamennyi funkciójának megosztása révén készítheti el minden hallgató. A vizsgamunkákat a tanfolyam végén kiértékeljük és a kép készítői a képeket hazavihetik.
Tarts velünk és vegyél részt az első, interaktív aktfotós tanfolyamon!
 
Jelentkezés: www.fotokreativ.hu