János Eifert - Photographer

Találkozz Eifert János fotóművésszel! Különleges képbemutatóval egybekötött 1. közönségtalálkozó a TRIPONT előadótermében, Budapest, 2012. május 23. 17:00

Tripont-könyvbemutató_114

Tripont-könyvbemutató_76 Tripont-könyvbemutató_112 Tripont-könyvbemutató_146

Tripont, Eifert új könyvét dedikálja (Klug Viktor felvétele)

Dennik Ferenc, Minczér Árpád István, Péli László, Varga Ágnes, Kiss Anikó, Bozsér Kata, Bernáth Adrienn, Jó Ilona, Veres Gábor, Klug József és Viktor, Németh István, Rammacher Attila, Csömör Kemino (MINA), Fazekas Ágnes részére dedikálok.  (Darányi Zsolt (FotoKlikk), Klug Viktor és Debreczeni Tamás (Tripont Kft.) felvételei)

Tripont, Eifert dedikál (Klug Viktor felvétele) Tripont, Klug Viktor és édesapja, Eifert János könyvével (Debreczeni Tamás felvétele) Tripont, Veres Gábor és Eifert János (Klug Viktor felvétele) Tripont-Fazekas-Ágnes-Eifert-János

Tripont, Rammacher Attila és Eifert János (Klug Viktor felvétele) Tripont (Klug Viktor felvétele) Tripont, Eifert János új könyvét dedikálja (Klug Viktor felvétele) Tripont, Mina a dedikált könyvvel (Klug Viktor felvétele)

Szeretettel meghívunk 2012. május 23-án (szerdán), 17 órától, Eifert János különleges képbemutatójával egybekötött közönségtalálkozóra, a Tripont előadótermébe. (1119, Budapest, Thán Károly u. 17.)

INGYENES részvétel, nincs más dolgod, mint feliratkozni a listánkra!

Minél korábban regisztrálj, mert csak korlátozott számú látogatónak lesz lehetősége átélni a különleges atmoszférájú, koraesti program élményeit.

Ismerd meg Eifert Jánost!

Eifert János a hazai fotóművészet egyik legismertebb képviselője. Tánc- és aktfotói, természetképei és alkalmazott fotográfiái sokoldalúságáról tanúskodnak. 180 önálló kiállítása volt, 700 csoportos tárlaton szerepelt, képeivel 168 díjat, nagydíjat, különdíjat és diplomát nyert. A világ 40 országában fényképezett. Fényképei, képriportjai, írásai rendszeresen jelennek meg a szaksajtóban, hazai és külföldi lapokban, könyvekben, kiadványokban, az elektronikus sajtóban.

Nemrégiben jelent meg egy kivételesen szép és tartalmas kötete, a Képírás Fotóakadémia, mely a hazai fényképészet történetének legkiemelkedőbb alkotásait vonultatja fel.

Szerezz élményt, szerezd meg a könyvet!

A Képírás – Fotóakadémia egyrészt kitűnő szakkönyv, másrészt jóval több is annál: amellett, hogy az autodidakta fotósokat és profi szakembereket beavatja a fényképezés magas szintű elméletébe és gyakorlatába, a fotóművészet kedvelőinek is különleges élvezetet nyújt. A kötet megismerteti az olvasót a fotográfia műfajaival, részletes szakmai útmutatót ad a fényképezhető témákról és a hozzájuk kapcsolódó technikai tudnivalókról, elemzi a fotózás leglényegesebb tevékenységeit és ismereteit. A művet a helyszínen dedikálja Eifert János, melynek beszerzésére lehetőséged van a bemutatón, 5500 Ft-os kedvezményes áron, de meg is rendelheted a következő linkre kattintva!

http://www.fotoklikk.hu/esemeny/eloadas/eifert-janos-bemutato-kozonsegtalalkozo

2012.05.23-Fotoklikk-TRIPONT-közönségtalálkozó