János Eifert - Photographer

Papa, biztos tudod a hírt, hogy Kata 2. helyezett lett a tegnapi divatbemutatón! Húúú de büszke vagyok rá! Budapest, 2013. március 22.

2013.03.22.-Lőrinc-Kati-e-mail

Papa, biztos tudod a hírt, hogy Kata 2. helyezett lett a tegnapi divatbemutatón! Húúú de büszke vagyok rá! (De, tipikus: kérdeze, kik voltak a zsűriben: iskolai tanárok, vagy külsősök, aszongya: “nem tudom”. Szóval ott sétál el előttük, stb stb. édes és tipikus Kata)

De amiért írok, az a szülinapja. Ugyebár a 18. és ez nagy. És ehhez mérten nagyon nagy ajándékot kér: a Balatonsound fesztiválra 34 ezer forintos hetijegyet. Kérdezlek, megoldható-e, hogy beszállj te is, nekem az még úgy is elég sok, hogy a család is beleszáll. Ha 10 ezerrel beszállnál, és akkor ez most egy ilyen nagy közös ajándék, az nagyon jó lenne, mindenesetre neki a legnagyobb örömöt most ez jelentené.

Várom a válaszod, meg esetleg pár szó, hogy s mint vagy.

(Emitt alapjában rendben minden és mindenki.)

puszi mama

Eifert Kata Nóra divatterve 02 (Eifert János reprodukciója) Eifert Kata Nóra divatterve 03 (Eifert János reprodukciója) Eifert Kata Nóra divatterve 05 (Eifert János reprodukciója) Eifert Kata Nóra divatterve 06 (Eifert János reprodukciója)

2013.03.10.-Eifert-Kata-Nóra-divatterveivel Eifert Kata Nóra divatterve 01 (Eifert János reprodukciója) Eifert Kata Nóra, Eifert András Szilveszter (Eifert János felvétele) Eifert János felvételei

2013.03.10.-Eifert Kata Nóra divattervei (Eifert János reprodukciója)