János Eifert - Photographer

Eifert János: Első könyvem – könyvbemutató. IV. Győri Könyvszalon – Salon du livre – Győrer Buchsalon, 2004. október 15 – 17.

2004-10-15-Első-könyvem

A rendhagyó fotóalbum egy életmű összegzését tartalmazza, képeket, írásokat. “Van, akinek a keze csodákra képes; van, akinek a lába aranyat ér; és van, aki a szemével teremt világokat. Eifert János tekintete azért különleges értéke a honi látásművészetnek, mert miközben a dolgok és jelenségek mögé akar és tud pillantani, a szem mindig összejátszik a szívvel. A létérzékenység és az élettapasztalat kivételes elegye alkotja azt a praktikus próféciát, amely “első könyvében” mindannyiunk örömére szakmai és morális teljességében mutatkozik meg.”  (Turczi István)

IV. Győri Könyvszalon, Eifert János: Első könyvem, 2004.10.15

IV. Győri Könyvszalon – Salon du livre – Győrer Buchsalon, 2004. október 15 – 17.

Győr, Bisinger sétány
Nyitva tartás: péntek 10-19 óráig, szombat-vasárnap 9 – 19 óráig
A könyvsátor programjai ingyenesek
www.gyoriszalon.hu

2004. október 17-én, 12:15
Könyvbemutató a Pódium színpadon
Eifert János: Első könyvem

Eifert János: Első könyvem

A fotóalbum tervezője: Radisics Milán. Közreműködik: Turczi István költő

A rendhagyó fotóalbum egy életmű összegzését tartalmazza, képeket, írásokat. „Van, akinek a keze csodákra képes; van, akinek a lába aranyat ér; és van, aki a szemével teremt világokat. Eifert János tekintete azért különös értéke a honi látásművészetnek, mert miközben a dolgok és jelenségek mögé akar és tud pillantani, a szem mindig összejátszik a szívvel. A létérzékenység és az élettapasztalat kivételes elegye alkotja azt a praktikus próféciát, amely “első könyvében” mindannyiunk örömére szakmai és morális teljességében mutatkozik meg.”  (Turczi István)