János Eifert - Photographer

Fotóoktatás.hu – http://www.fotooktatas.hu

fotooktatas.huhu

Imre Tamás írja a http://www.fotooktatas.hu kezdőlapján:

Fotó tanfolyamainkon elsajátíthatják a tudatos és kreatív fényképezés művészetét, a technikai felszerelések tökéletes kezelését. Oktatóink magas színvonalú előadásai, és szakmai felkészültsége egy olyan képzést tesz lehetővé, mely szinte egyedülálló a fotográfiában. Az előadó fotóművészek, és szakemberek különböző stílusai elősegítik minden hallgató számára, hogy idővel saját egyéni látásmódján keresztül mutathassa meg művészi tehetségét a külvilágnak.

“Ha igazán látni akarsz, ne csupán a szemeidet nyisd ki. Tárd ki szívedet is”
(Gaston Rébuffat).

Fotó iskolánkban az alkotó, művész és természetfényképezés alapjait és mesterfogásait is elsajátíthatja. A művészfényképezés kezdő és haladó kurzusunk, érdekes és kreatív lehetőségeket ad a kortárs fotográfia iránt érdeklődő hallgatóknak. Mai digitális világunkban fontos szerepet kapott a felvételek képfeldolgozása, mely minden fotográfiai kurzuson a tematikához kapcsolódó képfeldolgozás trükkjeit és fogásait tanítja meg hallgatóinak. Foglalkozunk haladó és amatőr fényképészekkel is akik, most vagy a közelmúltban vásárolták digitális fényképezőgépeiket. Nekik javasoljuk az alapkurzusainkat, melyekben könnyedén elsajátító a digitális fényképezőgépek kezelése, kreatív lehetőségek megvalósítása.

Kérem tekintsék meg honlapunkat és győződjenek meg önök is magas szintű képzéseinkről,a tanítványok és a tanárok művészi minőségű fényképeiről.

Csapatunk a hallgatóknak nyújtott legjobb minőséget tartja szem előtt.

Vezető oktató: Imre Tamás (fotográfus, újságíró) A Természetfotó Magazin főszerkesztője, Canon Pro Club elnöke, East Europe Canon Ambassador.

Oktatóink: Baricz Katalin (Balog Rudolf díjas fotóművész), Eifert János (fotóművész), Imre Tamásné Anikó (Magazin Art director, fotográfus, Canon Pro Club), Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Körber László (tipográfus, sportfotóriporter), Máté Bence (hivatásos természetfotós), Molnár István Géza (fotóművész), Suhayda László (természetfotós), Szabó Béla (fotóművész), Szekeres János (természetfotós, fotóművész).

Fotográfiai előadóink: Éder Iván (asztrofotós, csillagász), Papp Elek (fotóművész).

Szakmai előadóink: Boncza Attila (colormanagement és nyomdaipari szakértő), Kaszás Gergő (Nikon Magyarország), Lató Péter (Canon Hungária Photo specialist).


Képzési programjaink akkreditáltak.

Akkreditációs szám: PL-1791
Nyilvántartási számunk: 01-0486-05 (Inter Mediator)
Oktatási Szjsz.: 8559 (egyéb felnőtt képzés)