János Eifert - Photographer

Test-tánc-absztrakt. Fotooktatas.hu Haladó Kortárs Művészfotó tanfolyam végzett hallgatóinak a kiállítása, Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériája, Budapest, 2010. július 12 – augusztus 1.

Kerengő-Galéria-Fotooktatás.hu-kiáll.megnyit-05

Test_tanc_absztraktTest-Tánc-Absztrakt-plakát

Kerengő-Galéria-Fotooktatás.hu-02 Kerengő-Galéria-Fotooktatás.hu-kiáll.megnyit-03 Kerengő-Galéria-Fotooktatás.hu-kiáll.megnyit-01

Kerengő-Galéria-Fotooktatás.hu-kiáll.megnyit-04 Kerengő-Galéria-Fotooktatás.hu-kiáll-Eifert-elemez 

                                                                                                                                                   Kis-Kovács Sára és Móger Ildikó felvételei

Kedves Tanítványok!  
Nagy szeretettel meghívunk benneteket a “Test-tánc-absztrakt ” címmel,  2010.07.12-én hétfőn 17.30-kor nyíló killításunkra, Budapest legismertebb művészgalériájába, a Kerengő Galériába. A tárlat képeit a Fotooktatas.hu Haladó Kortárs Művészfotó tanfolyam végzett hallgatói készítették.
A kiállítás 2010. augusztus 1-ig tekinthető meg a Galériában. Nyitvatartási idő: Minden nap 13.00-18.00-ig, előadás napokon 21.00-ig (Cím:  Nemzeti Táncszínház, H-1014 Budapest, Színház utca 1-3.)
 
Imre Anikó és Imre Tamás fotográfusok vezetésével folytatja útját ez a nem mindennapi fotográfiai képzés. A mostani kiállítás művészi felvételeit a 2009-2010 tanfolyamokon sikeresen vizsgázott hallgatók készítették. Az alkotások elsősorban művészi-aktfotókat, kortárs táncfelvételeket, absztrakt formákat, fényt és árnyékokat örökítenek meg. A művészi fényképek szemlélése közben elgondolkodhatunk a fotográfia, mint kifejező eszköz fontosságáról a mai rohanó globalizációs világunkba, és egyben felhívják a figyelmet az ember és a művészet szoros kapcsolatára. S ha a kiállított képek szemlélése közben önökben is elindít egy bizsergető érzést, mely csodálatot vagy mély érzelmeket teremt a fényrajzolás művészete iránt, elértük célunkat és akkor valóban fotóművészeknek érezhetjük magunkat. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.
Imre Tamás fotográfus /vezető oktató – www.fotooktatas.hu info@fotooktatas.hu